Hi! Ik ben Willem-Jan en de persoon achter Fit For Real. Ik ben afgestudeerd fysiotherapeut en gecertificeerd Personal Trainer en Performance Trainer. Samen met jou wil ik de uitdaging aangaan om gezonder in het leven te staan en/of om naar een specifiek doel toe te werken.
Door mijn achtergrond als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om verantwoord en veilig te sporten. De afgelopen jaren heb ik geprobeerd mij zo breed mogelijk te ontwikkelen binnen de wereld van het training geven. Buiten het volgen van extra cursussen heb ik geprobeerd zoveel mogelijk ervaring op te doen bij sportscholen in de buurt. Of ik nu een personal training, performance training of een small group training geef maakt me niet uit. Uit alle varianten van training geven haal ik ontzettend veel voldoening.

 

Mijn visie

‘Keep it simple, keep it real’

Oftewel: hou het simpel, hou het echt. Op een no-nonsense wijze probeer ik je een zetje in de goede richting te geven naar een gezonder en actiever leven. Ik ben er van overtuigd dat bewegen (en dus sporten) in deze tijd enorm belangrijk is!
Samen stellen we een realistisch en specifiek doel op om naar toe te werken. Op basis van dit doel stel ik een op maat gemaakt schema samen. Vervolgens zullen we gedurende een vooraf bepaalde periode samen met dit schema aan de slag gaan, waarbij ik de oefeningen steeds zal aanpassen aan de hand van de vooruitgang die jij boekt!